tezgah-altı.jpg (96 KB)

Tezgah Altı Su Arıtma Cihazları

Sıralama seçin
1 2 3
Toplam 39 ürün görüntüleniyor.
1 2 3

                    

Tezgâh altı su arıtma cihazları genellikle evsel kullanıma yönelik cihazları tarif etmek için kullanılıyorsa da, aynı zamanda monte edilen yerden adını alarak mutfak tezgâhının altına monte edilen tezgâh altı su arıtma cihazları ya da tezgâh üstüne monte edilen tezgâh üstü su arıtma cihazları olarak sınıflandırmak amacıyla kullanılmaktadır.

                      İçme suyu üreten su arıtma cihazları genellikle mutfakta, mutfak tezgâhının altına monte edilmektedir. Böylece temiz ve sağlıklı suyun en yoğun kullanıldığı mutfağınızda içme su musluğunuzdan zahmetsizce ve istediğiniz miktarda suyunuzu alabilmekte siniz.   Su arıtma cihazının mutfak tezgâhı altına montajı nasıl yapılmaktadır? Cihazınızın mutfak tezgâhının altına montajı yapılırken, öncelikle şebeke suyunuzdan, ya mutfak musluğunuza giden soğuk su spiral hortumundan ya da bulaşık makinanıza giden su hattından su alınarak su arıtma cihazınıza su girişi yapılmaktadır. Su arıtma cihazına giriş yapan su filtrelerden geçerek temiz su olarak çıkmakta, filtrelerden geçemeyen kirli su ise pis su giderine yapılan bağlantı sayesinde atığa gitmektedir. Su arıtma cihazları atığa ne kadar su atar? Gibi bir soru gelebilir aklınıza. Bu kullandığınız cihaz kalitesine, pompalı olup olmamasına, dijital olup olmamasına, membran kalitesine ve giriş suyu kirliliğine göre değişmektedir.  Temiz suyunuzu rahat alabilmeniz için mutfak tezgâhı üzerine su arıtma cihazlarına özgü su arıtma musluğu monte edilmektedir. Yâda seçenek olarak ikinci bir musluk olmasın istiyorsanız üç girişli (sıcak/soğuk/arıtma) musluklarla mevcut bataryanızı değiştirerek aynı bataryadan sıcak/soğuk ve arıtma suyunu alabilirsiniz.  Eğer kullanacağınız su arıtma cihazınız pompalı, motorlu su arıtma cihazı ise pompasının çalışması için birde elektrik hattına, topraklı prize ihtiyaç vardır.

                    Tezgâh altı su arıtma cihazları ayrıca kapalı kasa ve açık kasa, hatta yarı açık kasa olarak sınıflandırılmaktadır. Bu sınıflandırmaya temel olan şey cihazınızda temiz suyu depolayan tankın ve filtrelerini kapalı kutu içinde olması ya da dışarıda olmasına göre yapılmaktadır. Mutfak tezgâhının altı yoğun olarak kullanılan bir bölge olduğu için kapalı kasa bir su arıtma cihazı olması o alanın daha verimli kullanılmasına ve tezgâh altında dağınıklık olmamasına yardımcı olmaktadır.

                 

Su arıtma cihazı seçerken nelere dikkat etmeliyim?

Sorusunu yanıtı tüm bu özelliklerin hangisinin sizin fiziki koşullarınıza ve ekonomik koşullarınıza bağlıdır. Eviniz ya da iş yeriniz için su arıtma cihazı seçerken, doğru cihazı seçme konusunda iİser Arıtma Teknolojileri olarak profesyonel satış ve servis elemanlarımızla her zaman sizlere bilgi vermeye hazırız. Sadece ekonomik boyutuna bakarak su arıtma cihazı seçmek devamında çok daha maliyetli olabilir. Yıllarca kullanacağınız su arıtma cihazınızı seçerken kesinlikle kaliteden ödün vermemek gerekir. Sağlıklı su almak kaliteli parçalardan ve filtrelerden oluşan ve yaygın servis ağına sahip ve marka bir su arıtma cihazıyla mümkündür.

                     

Su arıtma cihazı seçerken nelere dikkat etmeliyim?

,                    Su arıtma cihazı seçerken önemli detaylardan biride, seçilen cihaza ait filtre yapısının tüm dünyada ve ülkemizde yaygın olarak kullanılan genel standartlara uygun filtre yapısına sahip olmasıdır. Sadece kendine özgü filtre yapısı oluşturan ve kullanan firmalar su arıtma cihazı kullanıcılarını kendine mahkûm etmek istemektedir.

Bu da tüketici açısından servis ve bakım hizmetlerinde istediği yerden ve rekabet koşulları içinde hizmet ve ürün almasını engellemektedir.

                     Su arıtma cihazı filtre sayısı da su arıtma cihazı seçerken dikkate alınması gereken bir özelliktir. Su arıtma cihazında filtre sayısı kaç adet olmalıdır. Filtre sayısının çok olması bir arıtma cihazının daha kaliteli olmasını göstermez. Her filtrenin bir işlevi vardır. Su arıtma cihazları temel olarak 5 adet filtre yapısından oluşmaktadır. 6. filtre mineral ya da alkali filtre olabilir. Bu sayının abartılı rakamlara ulaşması ve gerekli gereksiz filtrelerin cihaza eklenmesi hem devamında bakım maliyetini arttırmakta hem de gereksiz maliyet oluşturmaktadır.

   

Göster
Gizle
Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.